1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Mihel d.o.o.Agencija "M.I.-HEL" d.o.o. iz Zaboka utemeljena je 2008. godine sa ciljem kvalitetnog i suvremenog posredovanja u kupoprodaji nekretnina te gradnji novih nekretnina . Od samog početka osnovni moto agencije je «Kvaliteta ispred svega», što se prvenstveno odnosi na kvalitetu usluge. Pod tim motom vršimo odabir nekretnina koje nudimo kupcima. Naša ponuda sastoji se od svih vrsta nekretnina, tako da kod nas možete pronaći, osim stanova i kuća, i vrhunske poslovne prostore i turističke objekte, ali i ekskluzivne ville. Područje našeg djelovanja je Krapinsko-zagorska županija, ali vršimo posredovanje i za nekretnine koje se nalaze i izvan tog područja.

Našim klijentima nudimo brzu i kvalitetnu uslugu od odabira adekvatne nekretnine, preko pravnog savjetovanja, sve do uknjižbe nekretnine na ime kupca. U redovne obveze naše agencije uključujemo: izrada predugovora, izrada ugovora, uknjižba nekretnina u gruntovnim knjigama, uknjižba nekretnina u katastru, prijava nastanka porezne obaveze, prijepis starog na novog potrosaca struje, vode, telefona...

Stoga ako tražite adekvatnu nekretninu, a želite kvalitetnu, profesionalnu i stručnu uslugu obratite nam se s povjerenjem i mi ćemo pronaći najbolje za Vas.