1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Posredništvo kod kupoprodaje nekretnina

Ako ste ikad maštali o boravku u Hrvatskom Zagorju, na hrvatskoj obali u opuštajućem ozračju, ili u bilo kojem djelu naše lijepe Hrvatske M.I.-HEL je Vaš pravi odabir da Vaši snovi postanu stvarnost. Mi Vam nudimo priliku da postanete vlasnik vlastitog djela raja u hrvatskoj i posredstvom našeg stručnog tima. Naš profesionalno educirani tim sa zadovoljstvom će Vam pružiti sve vrste usluga od traženja željene Vam nekretnine i realizacije vlasništva iste, do uređenja vašeg budućeg doma.

Usluge savjetovanja u odabiru nekretnina

Ako naša postojeća ponuda ne bude odgovarala trenutnim potrebama klijenata, kroz razvijenu mrežu naših poslovnih partnera i stručnih suradnika možemo pronaći točno ono što naši klijenti traže, te im na taj način uštedjeti na vremenu i novcu.

Savjetovanje u izgradnji / građenje, renoviranju / održavanju nekretnina

Za klijente koji su u nedostatku s vremenom ili im udaljenost predstavlja problem, mi smo u mogućnosti zajedno sa našeim partnerima pružiti pouzdanu pomoć u nadzoru projekata od zamisli do realizacije. M.I.-HEL ima partnerski odnos sa renomiranim arhitektonskim i dizajnerskim uredima, te tvrtkama za graditeljstvo uređenje. Po završetku projekta, također pružamo usluge održavanja nekretnina.

Iznajmljivanje stanova

M.I.HEL. Vam nudi na iznajmljivanje širok izbor stanova. Sve nekretnine u ponudi dostupne u Hrvatskoj pomno je odabrao naš tim u skladu sa najvišim standardima u pojedinoj kategoriji. Stojimo na raspolaganju bilo da se radi o najluksuznijoj usluzi ili o povoljnijoj varijanti smještaja, bez dodatnih usluga.

Vrste nekretnina

Ville
Kuće
Stanovi
Novogradnja
Poslovni prostori
Zemljišta
Projekti
Apartmani
Iznajmljivanje
Ostalo